Escalatie feestcommissie

Escalatie feestcommissie / escalatie team
SV Totus heeft door de jaren heen meerdere “leuke” feesten gehad, van dispuutsfeesten tot opentijdfeesten. Van laffe speciaal bier avondjes tot uit de hand gelopen boxer borrels. Van eerstejaars feesten tot bestuur cobo’s.

Maar sinds een paar jaar is er een commissie in het leven geroepen die al die feesten mijlen ver achter zich laat. De naam zegt het al escalatie feest commissie. Als er door ons een feest wordt georganiseerd dan weet je zeker dat alles uit de kast wordt getrokken. De sociëteit wordt omgetoverd dat het moeilijk is om deze te herkennen. Extra verlichting wordt opgehangen, zo intens dat je het gevoel krijgt dat je op een festival staat. Denk aan een DJ Line up waarbij stilstaan geen optie is. Live optredens van grootste namen die heel de vereniging op haar kop zetten.
Alles om er voor te zorgen dat je ondanks de hoeveelheid alcohol die je naar binnen werkt, er een feest door ons georganiseerd wordt wat je nooit meer vergeet!

Dit alles is maar een minimaal voor proefje want deze commissie heeft grootste plannen. Feesten die niet alleen maar binnen de muren van SV Totus zullen worden gehouden. Feesten zo gaaf dat heel studerend Nederland aanwezig wilt zijn.
Het is een commissie voor de toekomst. Een commissie die Totus op de kaart zet. Een commissie die feesten weer epische maakt!

Wil jij lid worden van S.V. Totus? Haal tussen 10:00 en 18:00 uur een inschrijfformulier in de sociëteit!