Herendispuut Quaestor Domus

Herendispuut Quaestor Domus

Ontstaan:
Herendispuut Quaestor Domus nodigt U uit met ons mee te gaan in een stukje geschiedenis waarin wij ons illustere bestaan hebben gevonden.

Vrienden kennen als geen ander een band welke nooit en te nimmer slijt. Onze oprichting, in name van onze ereleden, hebben wij te danken aan het vriendschappelijke onderhoud van leden der barcommissie. In november 1991 verzegelde dan ook onze vijf ereleden de oprichting tijdens een algemene ledenvergadering. Een moment welke eeuwig ende memorabel zal blijven tot in de dagen die zelfs wij niet meer kunnen tellen.

Trui:
De alom geroemde leden van het dispuut zijn te herkennen aan een donkergroene rugbytrui voorzien van een aantal horizontale strepen in de kleuren rood wit en blauw afkomstig van ons Nederlandse bekende driekleur. Op de linkerborst is vindt men een batch waarop trots onze ridder prijkt.

Karakter:
Leden van herendispuut Quaestor Domus deinzen niet terug voor een goede grap, alleen erg jammerlijk valt dit niet altijd in goede aarde van elk een ander.
In tijden van feesten gedragen de leden van Quaestor Domus zich niet ingetogen. Er wordt niet gevreesd een feest te maken zoals geen ander kent. Beleef met Quaestor Domus de meest verrassende en beste zwieravonden!

quaestordomus_1.jpg