Bedrijvendag

Ieder jaar wordt er vanuit de Avans Hogeschool, locatie Tilburg een bedrijvendag georganiseerd voor al haar studenten, docenten en geïnteresseerde uit de omgeving. 

L!NK is een bedrijvendag die wordt georganiseerd door en voor studenten. Het idee hierachter is om studenten kennis te laten maken met ondernemingen en om organisaties op deze manier nauw betrokken te houden bij het ontwikkelingsproces van de studenten. De bedrijvendag is een uitgelezen kans om studenten te ‘linken’ aan organisaties, en hen te helpen mogelijk een (afstudeer)stage of, in de toekomst, een baan te vinden.

Naast interessante lezingen door vooraanstaande personen en organisaties bestaat het grootste gedeelte van het programma uit een bedrijvenmarkt. Op deze markt kun je een praatje maken met verschillende bedrijven uit je eigen vakgebied. Zo is er voor ieder wat wils; of je nu Bouwkunde, Civiele techniek, Technische bedrijfskunde of Ruimtelijke Ontwikkeling studeert.

Wat maakt de bedrijvendag nu interessant voor studenten? Allereerst huisvest Avans Tilburg allerlei studenten; van eerstejaars tot vierdejaars iedereen is wel op zoek naar een stage of afstudeer adres, misschien ben je zelfs al wel op zoek naar een baan. Bij L!NK kun je dit allemaal vinden!

De commissie bestaat uit een groep studenten van Avans Hogeschool te Tilburg die ieder jaar hard werkt om een mooie dag neer te zetten voor zowel de bedrijven en organisaties als voor de studenten!

Is je interesse gewekt, lees dan voor meer informatie onze website en welke bedrijven afgelopen jaren hebben deelgenomen: http://bedrijvendaglink.nl

Daarnaast zijn wij te vinden op Instagram: @linkbedrijvendag

link

 

Wil jij lid worden van S.V. Totus? Haal tussen 10:00 en 18:00 uur een inschrijfformulier in de sociëteit!