Promocie

Dus jij wilt graag een geweldige studententijd beleven? Ja? Nou daar gaan wij voor zorgen. Wij als Promotie commissie gaan er voor zorgen dat jij de leukste feesten van Tilburg niet gaat missen. Het team bestaat uit leden van onze mooie vereniging: S.V. Totus. Deze leden hebben al een aantal mooie feestjes mee mogen maken, nu is het aan hun om er voor te zorgen dat de feesten nog groter en mooier worden. Wij zorgen ervoor dat de feesten met elk een ander thema, een avond wordt om echt nooit te vergeten. Een feestje waar je je klein kinderen nog over gaat vertellen. Er zullen verschillende spelletjes gespeld worden en de drankjes zullen over te toonbank vliegen. Met zijn alle maken we er en feestje van en er zal dan ook vol op gedanst worden. Tijdens de feestjes proef je al wat van een geweldig studentenleven, leer je mensen kennen, en kan je contacten leggen voor je studie. Dus wil jij de avonden van je leven tegemoet gaan, daar gaat de promotie commissie voor zorgen!