Lustrum

Iedere vijf jaar viert S.V. Totus haar lustrum, doormiddel van grootse evenementen. Een lustrum vindt maar 1 keer in de 5 jaar plaats, vandaar dat er groot wordt uitgepakt. In 2019 heeft het 6e lustrum van onze mooie vereniging plaats gevonden, genaamd ‘Pieken’. Tijdens dit lustrum hebben het hele jaar door de meest magistrale activiteiten plaatsgevonden zoals de Totolympics, Nieuwjaars borrel en een Peaky Blinders feest. Verder had de commissie ook de sociëteit een opknapbeurt gegeven, zodat de soos er spik en span uitzag tijdens het lustrum jaar. Het lustrum jaar werd afgesloten met een diner, gala en overnachting in kasteel de Berckt.

Dit alles werd georganiseerd door een 15-persoons lustrumcommissie. Zij zorgden er voor dat de leden de lustrumviering niet zomaar voorbij lieten gaan en maakten er een groot feest van. Al met al de leukste commissie om deel vanuit te maken. De eerst volgende lustrum commissie zal samengesteld worden in 2023. Zij hebben de taak om de vorige lustrum activiteiten te evenaren c.q. te overtreffen.