Diëscommissie

Op 6 januari 1989 is Totus opgericht, dit wordt jaarlijks gevierd op de derde zaterdag van maart door het dies natalis gala. Dit jaarlijkse gala wordt bezocht door ongeveer 150 actief- en oud leden. Voor het gala gaan de verschillende disputen en jaarclubs eten bij één van de restaurants in Tilburg waarna ze naar de gala locatie toe gaan om daar verder met de gehele vereniging te proosten op de verjaardag van S.V. Totus.

De diescommissie zorgt er voor dat dit feest jaarlijks een groot succes wordt en dat velen de avond niet of nauwelijks meer kunnen herinneren.

Afgelopen twee jaar is door corona het dies niet doorgegaan. Maar de diescommissie hoopt dat we de verjaardag van Totus in 2022 daardoor drie keer zo groot kunnen vieren met de gehele vereniging.

Het Thema is al bekend voor 2022:

The Great Gatsby

Zet dus allemaal 19 maart 2022 alvast in de agenda. Want dan kunnen we eindelijk weer proosten op onze mooie sociëteit.