Damesdispuut Vertu Féminine

Damesdispuut Vertu FéminineVertu logo

Lieve bezoeker,

Wanneer je in de soos kijkt, zie je dames die in een nette zwarte blazer staan met paars en groene voering. Maar kijk uit voor die nette uitstraling want ons enthousiasme en spontaniteit steekt er bovenuit! Sinds 2015 kleurt de soos weer paars en groen en is het derde damesdispuut opnieuw een feit!

Bij Vertu Féminine is vriendschap naast gezelligheid van groot belang en daarom zal het jullie dan ook niet verbazen dat wij veel samen ondernemen. Wat Vertu Féminine zo sterk maakt is dat ieder van ons haar eigen karakter heeft en niemand hetzelfde is. Samen maken wij het geheel en zo is er nooit een saai moment met ons bij elkaar.

Zo zijn wij regelmatig te vinden op het terras met een wijntje of Gin-tonic, in de stad om onze billen te schudden of in het park om te chillen. Naast al de leuke dingen die we samen doen, zijn we ook serieus bezig met onze opleiding. Want zonder studie immers geen student!

Vertu Féminine staat centraal voor een sterke vrouw, wat ook nodig is aangezien wij bijna allemaal een technische opleiding volgen. Eigenschappen zijn doorzettingsvermogen, stevig in je schoenen staan en enthousiast zijn. Dit zijn eigenschappen die menig Vertuaan gebruikt tijdens haar studententijd, zowel binnen als buiten de muren van Avans.

Met ons vijfde levensjaar, sinds de heroprichting, komen we aan bij ons eerste lustrum. Wat we natuurlijk uitgebreid gaan vieren! Meer lezen over ons mooie dispuut? Ga naar de website! Als je meer wilt zien van onze activiteiten, neem dan een kijkje op onze Instagram!

Website: http://www.vertufeminine.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/vertufeminine/

LogoContinu

groepsfoto totus website