Bedrijvendag

Ieder jaar wordt er vanuit de Avans Hogeschool, locatie Tilburg een bedrijvendag georganiseerd voor al haar studenten, docenten en geïnteresseerde uit de omgeving. 

De editie van 2018 vond plaats op woensdag 16 mei. Als commissie vonden wij het wederom een zeer geslaagde dag. De studenten kwamen in grote getale. Zowel de studenten als bedrijven waren erg positief. De voorbereidingen voor de editie van 2019, dat op woensdag 8 mei plaatsvindt, zijn alweer in volle gang!

Wat maakt de bedrijvendag nu interessant voor studenten? Allereerst huisvest Avans Tilburg allerlei studenten; van eerstejaars tot vierdejaars iedereen is wel op zoek naar een stage of afstudeer adres, misschien ben je zelfs al wel op zoek naar een baan. Bij L!NK kun je dit allemaal vinden.

Naast interessante lezingen door vooraanstaande personen en organisaties bestaat het grootste gedeelte van het programma uit een bedrijvenmarkt. Op deze markt kun je een praatje maken met verschillende bedrijven uit je eigen vakgebied. Zo is er voor ieder wat wils; of je nu Bouwkunde, Civiele techniek, Bouwmanagement & Vastgoed, Bouwtechnische bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde of Ruimtelijke Ontwikkeling studeert.

Naast deze bedrijven zullen er ook mensen van verschillende Technische Universiteiten aanwezig zijn om informatie te verstrekken over eventuele master- en bachelor opleidingen of bijvoorbeeld een oriënterende minor aan het WO.

Tijdens L!NK is er voor ieder wat wils en voor alle opleidingen die Avans Tilburg huisvest is er wat te vinden.

 

link

IMG-20150521-WA0015

Wil jij lid worden van S.V. Totus? Haal tussen 10:00 en 18:00 uur een inschrijfformulier in de sociëteit!