Wintersport

Wintersport

Rond januari/februari trekt Totus zijn winterkleren aan om met z’n allen erop uit te gaan naar een skigebied. Ben je fan zijn van skiën of snowboarden, of misschien iemand die het heel graag willen leren, naast het skiën/snowboarden staat een wintersport ook in het teken van bier, gezelligheid en après skiën.

Begin oktober zal de oriënterende ontmoeting plaatsvinden, waarbij men voorkeuren kan uitspreken over prijs, kwaliteit en bepaalde locatie. Aan de hand hiervan zal er dit jaar weer een mooi jaartje wintersport neergezet worden.

Afgelopen jaren hebben zijn er al verschillende edities van Totus Wintersport geweest, die de leukste, gekste en mooiste verhalen met zich hebben meegebracht. Ook dit jaar is het weer de tijd om een te gekke wintersport met elkaar te beleven.

Dit jaar wordt het georganiseerd door Bas Vervloed (06 36430494), Sten Aarsman (06 37163964) en Guus Crebolder (06 83987006). Heb jij interesse? Laat dit ons zo spoedig mogelijk weten. Deze schitterende week zal plaatsvinden op 2 februari t/m 9 februari, dit is net voor de carnaval. Wij hebben er al zin in, en jij?

LogoContinu