Damesdispuut Becquerel

becquerel_1

Damesdispuut Becquerel staat voor Actief, Dwarsliggend, Gevaar. Sinds het jaar 1996 is dit waardig damesdispuut met het radioactieve logo in oranje actief bij S.V. Totus. Volgens de natuurkundige theorie vergaan radioactieve deeltjes nooit, alle leden van onze vereniging en omstanders kunnen sindsdien dan ook niet meer om Becquerel. Dit veelzijdige damesdispuut zet alle krachten in om de naam ‘Damesdispuut Becquerel’ op de kaart te zetten.
Al is het niet met bier drinken, studeren, of dat wij zo gek zijn als een deur, dan wordt er wel naar een andere manier gezocht om Becquerel als uniek te onderscheiden binnen en buiten het studentenleven. Damesdispuut Becquerel staat namelijk ook voor creativiteit.

Buiten het begrip ‘dispuut’ is Becquerel ook een hechte vriendschap voor een top studententijd, maar vooral ook voor daarna. Festivals, uitstapjes en borrels, dat zijn activiteiten die regelmatig aan bod komen, “Vertrouwen waar je op kunt bouwen”. Een hapje en een drankje slaan wij nooit af. Bij damesdispuut Becquerel is er altijd veel eten, gezelligheid, gelach en bier!

LogoContinu