Bedrijvendag

Bedrijvendag

Ieder jaar wordt er vanuit de Avans Hogeschool, locatie Tilburg een bedrijvendag georganiseerd voor al haar studenten, docenten en geïnteresseerde uit de omgeving. 

De editie van 2017 vond plaats op woensdag 15 mei 2017. Als commissie vonden we het een zeer geslaagde dag, er waren veel studenten en de bedrijven waren allemaal positief. De voorbereidingen voor de L!NK bedrijvendag op woensdag 16 mei 2018 zijn al in volle gangen bezig.

Wat maakt de bedrijvendag nu interessant voor studenten? Allereerst huisvest Avans Tilburg allerlei studenten; van eerstejaars tot vierdejaars iedereen is wel op zoek naar een stage of afstudeer adres, misschien ben je zelfs al wel op zoek naar een baan. Bij L!NK kun je dit allemaal vinden.

IMG-20150521-WA0015Naast interessante lezingen door vooraanstaande personen en organisaties bestaat het grootste gedeelte van het programma uit een bedrijvenmarkt. Op deze markt kun je een praatje maken met verschillende bedrijven uit je eigen vakgebied. Zo is er voor ieder wat wils; of je nu Bouwkunde, Civiele techniek, Bouwmanagement & Vastgoed, Bouwtechnische bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde of Gezondheidszorgtechnologie studeert.

Naast deze bedrijven zullen er ook mensen van verschillende Technische Universiteiten aanwezig zijn om informatie te verstrekken over eventuele master- en bachelor opleidingen of bijvoorbeeld een oriënterende minor aan het WO.

Tijdens L!NK is er voor ieder wat wils en voor alle opleidingen die Avans Tilburg huisvest is er wat te vinden.

 

LogoContinu

link